Tre skomodeller du inte får missa

Tre skomodeller du inte får missa

Behöver du nya skor till sommaren? Eller kanske vill du bara uppdatera skogarderoben för att få in lite nytt och fräscht. Våren är här och det är dags att göra en liten förändring bland skorna. Ställ ner tunga kängor och släng de där gamla trasiga gympaskorna en gång för alla. Det är dags för nytt!

Trendiga sneakers

Just nu är sneakers otroligt trendigt och det finns många snygga ute i butikerna. Det finns alltså ingen anledning för dig att hålla kvar i de där slitna skorna du haft så länge. Kolla efter ett par med lite chunky sula, och gärna med mönstrade detaljer. Skor med leopard- eller zebramönstrade partier är helt rätt just nu!

Bekväma sandaler

Sandaler är förstås ett måste nu på sommaren. Satsa på ett par enkla, med liten klack och utan för mycket remmar. Som alltid när det gäller sandaler är en ljus konjaksfärg helt rätt. Svart fungerar såklart också alltid, men de gör sig lite bättre i slip in-modeller. Märket Rieker skor har många snygga modeller både av sneakers och sandaler. Passa på att titta in sortimentet!

Snygga stövletter

För de lite kallare kvällarna eller sena nätter på nattklubben är ett par stövletter riktigt snyggt. Välj en lite nättare modell med hög klack, gärna med snörning. stövletter går att ha året runt, allt handlar om hur man matchar dem. Därför är det en riktigt bra sko att investera i.