Mode för kyliga dagar

Mode för kyliga dagar

Allt eftersom temperaturerna börjar att sjunka behöver vi klä oss i kläder som är värmande. Det många inte tänker på är att du både kan klä dig i plagg som är värmande och vara moderiktig samtidigt. I det här inlägget kommer du att få några riktlinjer kring hur du kan klä dig för årets kyligare månader samtidigt som du är moderiktig.

Ytterkläder

Vi börjar med att berätta lite om de kläder som både håller värmen och är trendiga att ha på sig när man ska vistas utomhus under årets kyligare månader.

Jacka

Att bära en snygg jacka kan göra det där lilla extra för att du ska känna dig snygg även på vintern och hösten. Det finns många snygga jackor att välja bland som både är moderiktiga och håller värmen bra.

Accessoarer

En annan typ av kläder du bär utomhus är accessoarer. För att hålla värmen behöver du ha på dig ett par bra handskar, en mössa och en halsduk. Fördelen med denna typ av kläder är att de med enkelhet kan få din utstyrsel att sticka ut och de är lätta att matcha till din jacka.

Täckbyxor

Det sista ytterplagget för det här inlägget är täckbyxorna. Att bära täckbyxor kan vara nödvändigt om du ska vara ute när det är många minusgrader ute. Med ett par täckbyxor kommer du garanterat att hålla benen varma.

Överdelar

Sedan finns det också en del överdelar som är framtagna för att du både ska vara moderiktig och hålla värmen. I den här delen får du några exempel på moderiktiga och värmande överdelar.

Tröja

En varm tröja tillverkad i ett tjockt material är både trendig och värmande. Till exempel den stickade tröjan.

Väst

Ett plagg som blivit särskilt moderiktigt det senaste året är den stickade västen. Denna väst är både trendig och håller värmen bra om du bär den över en tröja.

Underställ

Ett underställ består av en överdel och en underdel tillverkad av ett tjockare material. Dessa kläder har du på dig under dina vanliga kläder, vilket gör att du har stora möjligheter att vara moderiktig även på vintern och hösten.