Skönhet kommer från insidan

Skönhet kommer från insidan

Skönhet är så mycket mer än vad spegeln visar. För att verkligen bli ditt vackraste jag behöver du jobba både med utsidan och insidan. Att ha en bra balans av vitaminer och mineraler i kroppen ger inte bara välmående utan påverkar också hud och hår. Till exempel kan brist på zink, koppar och B-vitamin leda till håravfall.

Hur vet du om du lider av vitaminbrist? Svaret är att det gör du inte. Att börja experimentera med kosttillskott är ingen bra idé, utan börja istället med en grundlig hälsokontroll. Använd en rabattkod från werlabs för att få rabatt på deras analyser. Utifrån resultatet kan du anpassa din kost och lägga till eventuella kosttillskott.

Lev hälsosamt för ett strålande utseende

Alla vet att långa festnätter, rökning, alkohol och stillasittande leder till att du känner dig risig. Glåmig hud, trassligt hår och mörka ringar under ögonen brukar komma på köpet. Att leva hälsosamt gör under för utseendet. När du sover tillräckligt, äter nyttigt, rör på dig och unnar dig sånt som gör dig glad kommer du både känna dig bättre och få en underbar lyster i huden.

Det handlar inte om att du behöver åka på yoga-retreat flera gånger om året, om du inte älskar att göra det, utan om att hitta en balans där du mår bra i vardagen. Kombinera en hälsosam livsstil med hudvårdsprodukter av bra kvalitet så kommer du att ta fram ditt allra vackraste jag.