Satsa på bra makeup- och hudvårdsprodukter

Satsa på bra makeup- och hudvårdsprodukter

Letar du efter ett makeup- och hudvårdsmärke som har det där lilla extra? Då ska du titta på produkterna som Lumene erbjuder. Lumene har noga utvalda ingredienser i sina produkter som gör att deras hudvårds- och makeupprodukter hjälper till att stärka din huds naturliga styrka, lyster och skönhet. Du hittar allt du kan tänkas behöva hos Lumene.

Vad du behöver för en basmakeup

Basmakeup består av en primer som du börjar med som grund. Det är den bästa basen för att få en hållbar makeup och produkter fäster bättre om du använder en primer. Applicera primer på ren torr hud. Efter det lägger du en foundation som passar din hudtyp. Om du behöver täcka vissa partier lite extra kan du använda en concealer. Den kan du använda på små blemmor eller mörka ringar under ögonen. Nästa steg är att fixera din makeup med puder för att hålla den på plats. Vill du fixera makeupen lite till kan du använda en settingspray. Förutom basmakeupen kan en mascara, ögonskugga, läppstift och rouge vara produkter som gör din makeup fulländad. Sedan kan det vara roligt att ha något extra utöver vardagsmakeupen när du ska på festligare tillställningar. I år ska basmakeupen vara mindre täckande än vad den varit föregående år.

Hudvård

Till ansiktet behöver du också bra hudvårdsprodukter. En dagkräm, nattkräm, serum, ögonkräm, toner och ansiktsrengöring är en bra bas för att kunna ta hand om din hud. Försök hitta en hudvårdsrutin som passar dig och produkter som passar din hudtyp.

Makeuptrender 2021

Några makeuptrender våren 2021 är jämn och len hud som är rikligt återfuktad och lyster. Det ska inte vara något skimmer, highlighter-looken följer inte med in i 2021. För att få denna typ av lyster är fukt i lager ett tips. Du kan också investera i en settingspray som ger lyster. Det är mycket fokus på hudvård i år eftersom frisk, naturlig hud är i fokus. Till vardags kan du sträva efter se lite rosig ut. Knalliga ögonskuggor är något att satsa på i vår. Det kan gärna vara färger som blått, persika, gult eller orange. När du använder ögonskuggan behöver det inte se ordentligt ut. Nu är det också dags att köpa kajalpennor igen. Svart gör storstilat återtåg och det ska inte se för ordentligt och tillrättalagt ut så stoppa eyelinern i lådan i vår. Ett tips är att måla svart vid vattenlinjen och göra det lite busigt.