Upp och nedvänd triangel

Upp och nedvänd triangel

Har du hört talas om den upp och nedvända triangeln? Inte! Föreställ dig en bild av en upp och nedvänd triangel i huvudet så kan du säkerligen förstå vilken kroppsform som vi talar om. Det är naturligtvis den där man är större upptill, t.ex. har breda axlar och stor byst, samtidigt som man har smala och nätta höfter och slanka ben. Precis som många andra kroppsformen kan man känna att det är svårt att klä sig rätt, speciellt om man vill undvika att bysten tar över outfiten helt. Det betyder naturligtvis inte att du ska gömma den. Var stolt över dina kurvor, men på ett stilfullt sätt.

Kläder du bör satsa på

Att leka med färger är avgörande för hur balanserad din kroppsform kommer att se ut. För att skapa mer balans kan du se till att välja mörka plagg på överkroppen och ljusa underdelar. Kom ihåg att ljust inte behöver betyda vitt. Det kan lika gärna vara pastellfärger eller jeans i ljusare nyans. Försök att inte ha alldeles för mycket detaljer på överkroppen utan välj istället enfärgade alternativ. Ett bra sätt är också att försöka förlänga överkroppen, t.ex. genom att välja en blus som har ränderna vertikalt.

Behöver du ytterligare hjälp att minska bystens storlek så kan du använda dig av en minimizer. Precis på samma sätt som det finns bh:ar som får brösten att se större ut så finns det även alternativ för den som vill få de att se mindre ut.

Kläder du bör undvika

Dubbelknäppta toppar och överdelar är ingenting som du bör välja i första hand. Du bör också satsa på smala kragar istället för de bredare varianterna, eftersom dessa drar uppmärksamhet till sig. Överdelar som har stora eller väldigt synliga mönster bör också väljas bort och detsamma gäller för bröstfickor.