Plisserade plagg

Plisserade plagg

Under många år har modet nu varit rätt “basic” och stilrent. Man har valt plagg som är avskalade, diskreta och som mer än gärna får gå i lugnare toner, t.ex. som beige, puderrosa, vitt och grått. Det är tydligt att många modetrender och inredningstrender går hand i hand. Vi vill klä oss i samma färger som vi inreder våra hem, men hur är det då när det kommer till former?

Våren och sommaren 2019 bjuder på en hel del överraskningar och detta kunde man tydligt se på modeveckan i Köpenhamn och Stockholm. Här låg fokus inte alls på raka och “stela” plagg, utan nu är det plisserade kläder som gäller. I modehusens kollektioner kan man bland annat se både klänningar, kjolar och blusar som är plisserade. Den annorlunda formen gör plaggen mycket effektfulla och detsamma gäller valet av färger. När det kommer till plisserade plagg är det specifikt färger som är mer jordiga som gäller, men även ljusa och fräscha färger är mer än välkomna.

Det bästa sättet att hitta plisserade trender är genom att shoppa på nätet. Här får du tillgång till oändliga butiker och mode utan några gränser!