Ögonbryns tint – istället för kosmetiska tatueringar

Ögonbryns tint – istället för kosmetiska tatueringar

Har du tröttnat på att fylla i dina ögonbryn varje morgon? Du är inte ensam. Ögonbrynen kan vara riktigt tråkiga att behöva hantera varje dag och kanske har du till och med funderat på om du ska testa den nya trenden – tatuerade ögonbryn?

Man behöver inte gå till en klinik eller salong för att få ett par fylliga och välmarkerade ögonbryn och man behöver inte heller fylla i ögonbrynen med smink varje dag. Skönhetsmärket Maybeline har kommit ut med en tillfällig tatueringsprodukt, även kallad tint. Tinten kommer i alla olika nyanser av ögonbryn som man kan tänka sig, från ljusbrun till kolsvart.

Produkten är mycket enkel att använda sig av och ger ett snyggt resultat som håller i cirka 3 dagar. Det enda du gör är att, med hjälp av den lilla penseln, applicera formulan på dina ögonbryn och skapa en önskad form. Låt sedan tinten verka i minst 10 minuter. Ju längre du har på forumlan, desto mörkare resultat får du. När färgen har torkat kan du enkelt dra av den, likt en peel-off mask. Nu har du snygga och ifyllda bryn i dagar!