Höstens modetrender 2021

Höstens modetrender 2021

Hösten är här och det är dags att lägga undan sommarkläderna och göra plats för nya härliga modenyheter. Om du vill shoppa nya härliga plagg ska du kolla in klädmärket Dagmar som har massor med härliga höstkläder i sin kollektion. Kläderna är trendsäkra och materialet är noga utvalt för att kläderna ska hålla en hög kvalité. Under den kommande höstsäsongen är skräddade och stickade plagg två trender som är väldigt stora. Fransar och cut outs är också något som det syns mycket av. Hösten innebär en nystart för många och då är det ett perfekt tillfälle att investera i lite nya fina kläder. När mörkret kryper på är det upplyftande att känna dig fin och välklädd på jobbet.

Stickat är den stora modetrenden denna säsong

Att bli omfamnad av ett stickat plagg när graderna kryper neråt är härligt, samtidigt som du känner dig uppklädd. En uppklädd look är nämligen något som du ska ha i åtanke när du ska styla dina outfits. Den klassiska stickade tröjan med hög krage är perfekt att bära den här hösten. Eftersom det är en klassiker kan du addera den till basgarderoben. Ett tips är att byta ut den klassiska svarta mot exempelvis brunt eller beige. Matcha tröjan med några fina örhängen i en större modell och helst i en färg som bryter mot den färgen, som till exempel rosa. Stickade klänningar är ett plagg som får lite extra rampljus den här säsongen. De kan du styla på lite olika sätt. Variera skor och accessoarer efter tillfälle. När du väljer stickade plagg kan du med fördel välja ett skimrande material för att ge en extra dimension till plagget.

Cut outs och fransar följer med in i hösten

Kroppsnära är något som det också syns mycket av i höst. Ett kroppsnära set i stickat är något du kan köpa; det kan inte bli bättre och trendigare. Cut outs har varit trendigt sedan en tid tillbaka och den trenden följer med in i hösten. Nu är det dock cut outs på mer påklädda och stickade plagg som ger en feminin touch istället för på tunna klänningar och toppar. Att vara påklädd men ändå bära hud är det du ska försöka eftersträva. En tröja med bar rygg är perfekt. Franstrenden är också något som verkar vara här för att stanna även i höst.