Bygg förvaringsplatser för dina skönhetsprodukter

Bygg förvaringsplatser för dina skönhetsprodukter

Det är lätt att samla på sig enormt stora mängder smink, krämer och andra skönhetsprodukter av olika slag. Därför är det viktigt att man har ordentliga förvaringsmöjligheter för att kunna ha ordning och reda på sina saker. Då är det lättare att se vad man har och kan komma ihåg att använda dem.

Bygg din egen förvaringsplats – åk till Byggmax

Hur många gånger har det inte hänt att man har glömt vad man faktiskt har när det kommer till skönhetsprodukter och köpt något nytt? Det är ett väldigt vanligt fenomen och/eller att man inte är helt nöjd med det man har köpt och därför samlar på sig en stor volym av produkter som man bara har använt ett fåtal gånger. Dock är det ju synd att slänga produkter som knappt är använda, det är ju trots allt ganska många kronor det handlar om. Råkar man stå och sakna något en dag så kan ju en halvbra produkt duga tills man köpt något bättre.

För att få bättre ordning på sin samling av skönhetsprodukter gäller det att ha bra förvaringsmöjligheter för allt man äger så att saker och ting inte ligger undangömt i en låda. Man behöver inte kosta på sig en dyr garderob för att förvara sina produkter. Istället kan man ta en tur till Byggmax och köpa spikar och plankor och snickra ihop en egen hylla. Alternativt kan man köpa en begagnad hylla eller garderob. Hos Byggmax kan man sedan köpa en passande färg att måla den i.

Att bygga och snickra kan vara ett roligt projekt att göra med barnen över en helg. Det kan också vara roligt att lägga lite ledig tid på att göra något utöver det vanliga och snickra ihop något för skojs skull. Att snickra ihop en hylla är inte speciellt svårt. Det räcker att köpa fyra plankor för ramen till hyllan och 3-5 plankor för själva hyllplanen. Sedan är det bara att skruva ihop dem med varandra. Att spika går bra, men att skruva är bättre, då håller hyllan längre. Komplettera gärna spikarna och skruvarna med trälim så håller hyllan ännu bättre. Allt det går att köpa på Byggmax.